Spoedreparatie? Bel nu 088 1660400 (24/7 bereikbaar)

Deur & Dock: onze goede service bespaart u hoge kosten!

Deur&Dock onderscheidt zich door sublieme service

Lage kosten en minder zorgen

Een bedrijfsdeur, laad- en los systeem, rolluik of hekwerk van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is wat we bieden, elke dag weer. Maar wie zorgt ervoor dat uw installatie in topconditie blijft? En wat als er onverhoopt een schade of storing ontstaat? Of u uw installatie nu wel of niet bij ons heeft aangeschaft , onze 24/7 reparatiedienst is er voor iedereen en is te bereiken op 088-1660400. Wij repareren elk merk of type.

Topconditie

Voorkomen is beter dan genezen. Cliché, maar waar. Goed onderhoud voorkomt problemen. Deur & Dock beschikt over de benodigde expertise om uw installatie in topconditie te houden. Hoe we dit doen? Neem contact op met onze specialisten: we vertellen het u graag.

24/7-service

Hoe sterk onze installaties ook zijn, er kan altijd iets gebeuren. Iemand die tegen uw bedrijfsdeur of rolluik rijdt, vandalisme of een (poging tot) inbraak. Wat dan? Dan rekent u op de 24/7-service van Deur & Dock. Of het nu midden in de nacht is of zondagochtend vroeg: wij staan voor u klaar. Meestal lukt het om uw installatie direct te maken. En anders zorgen we voor een goede noodoplossing. Reparatie is meestal sneller, goedkoper en makkelijker dan de aanschaf van een nieuw exemplaar. Wij denken goed met u mee en bieden een oplossing op maat.