Spoedreparatie? Bel nu 088 1660400 (24/7 bereikbaar)

Over Deur&Dock

Vakmanschap en authentieke service in een modern jasje

Wij leveren, onderhouden en repareren overheaddeuren, dock levellers en dock shelters van alle merken en typen. Ook met andere deuren, zoals industriedeuren, garagedeuren en hekwerken, weten wij raad. Wij zijn een specialist die nog gelooft in vakmanschap en authentieke service, maar wel in een modern jasje.

Wij staan dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ontzorgen zit in onze genen, wij stellen uw belangen en wensen centraal. Onze scherpe tarieven en servicegerichte instelling dragen hieraan bij. Denk bijvoorbeeld aan een zo kort mogelijke uitval bij storingen of schade. Maar liever voorkomen wij dergelijke situaties. Door goed preventief onderhoud en jaarlijkse inspecties, houden wij uw installaties in topconditie. Bent u op zoek naar excellente service en een leverancier die met u meedenkt, voor een eerlijke prijs? Dan is

Deur & Dock uw perfecte partner.

Hoe wij onze kwaliteit waarborgen? Met betaalbaar maatwerk. Een unieke combinatie waar we trots op zijn. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde merken. Wij leveren altijd de oplossing die het best bij úw bedrijf past.

Verlangt u ook naar de beste oplossing, met sublieme service, voor de scherpste prijs? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Wij repareren ook installaties van o.a.:

Bekijk alle merken